Environment

Wij werken op een manier die zoveel mogelijk rekening houdt met het milieu en duurzaamheid.

Het is vanaf dag 1 voor ons al een doel geweest om onze ecologische voetafdruk onder controle te houden. We blijven daar ook aan werken en maken investeringen die met dit thema rekening houden.

Hierbij staat wel onze kwaliteit voorop. Geen enkele van deze maatregelen mag onze kwaliteitsgarantie hinderen.

Zo hebben wij in de loop der jaren al enkele aanpassingen doorgevoerd in ons beleid en systeem.

  • We zijn overgeschakeld naar biologisch afbreekbare verpakkingen en take-away materiaal.
  • We carpoolen zoveel mogelijk naar het werk.
  • We investeren in duurzame energie-alternatieven (warmtepompboiler, ...).
  • We proberen zoveel mogelijk energiebesparende maatregelen in te voeren.
  • We beperken onze ecologische voetafdruk door zo wenig mogelijk afval te produceren (glazen flessen om PMD-afval te beperken, ...) .
  • We werken zoveel mogelijk met seizoenproducten.
  • ...

 

We blijven streven naar een duurzame manier van werken en wij gaan deze plannen ook verder uitvoeren, niet enkel voor het restaurant maar ook voor onze cateringactiviteiten in de toekomst!