Koffie en Thee

KOFFIE

ATT koffie is een Arabica koffie gebrand in Italië (Trieste). http://www.attcaffe.com/home/

Antica Tostatura Triestine is een kwaliteitsmerk over de hele wereld. In veel grootsteden word deze koffie met veel lof overladen.
In München, Londen en Montreal wordt de koffie bekritiseerd met goede kritieken en in New York kreeg deze koffie al de prijs van beste espresso.

Kwaliteit staat voor Alessandro Hausbrandt garant. Als mede oprichter van het commerciële merk Illy kan hij in deze kleine branderij volledig zijn ziel en passie kwijt.
De koffiebonen worden geselecteerd uit plantages uit Ethiopie, Colombia, Santo Domingo, Costa Rica, Kenia en Congo. Kwaliteit staat hier garant voor kwantiteit.
Deze kwaliteitsselectie gebeurt ook tijdens het branden. De bonen worden gebrand op beuk- en olijfhout. Daardoor krijgt deze koffie zijn typerende zachte smaak, zonder enige wrange nasmaak.
Probeer zeker eens een Don Corleone (dubbele espresso) om de koffie in zijn volle smaak te kunnen appreciëren.

Voor onze melkbereidingen gebruiken we speciale opschuimmelk van Nutroma, deze zorgt voor een zeer zachte smaak met weinig zuren en een dikke, glanzende schuimkraag.

THEE

Voor onze theeselectie hebben wij beroep kunnen doen op de garantie voor smaak en kwaliteit! http://www.curiosithee.be/

Ann Vansteenkiste is stilaan een begrip aan het worden in alles wat te maken heeft met thee en kruiden, met haar bedrijf Curiosithee kan ze dan ook al haar ervaring bundelen in een uniek aanbod aan kwaliteit.

Als herboriste heeft ze meer dan wat ervaring in de selectie en herkenning van kwaliteitsproducten en door haar samenwerking met verschillende sterrenchefs o.a. Peter Goosens en Sergio Herman, mag ze zichzelf de tittel van theesommelier toekennen, en terecht!

Alles moet voor deze dame in de puntjes worden voorbereidt zodat ze zeker is dat je haar thee op een waardige en kwalitatieve manier kan serveren. Van de kwaliteit van het water, tot het servies waarin dit schitterend product mag in geserveerd worden.

Probeer zeker eens de groene thee, die van uitzonderlijke kwaliteit is!

De zonnegloed kruidenmengeling (vlier, rozebottel, zwarte bes en hibiscus) is zeer populair bij dames, door de iets zoetere smaak, maar ook de aanwezigheid van zuren en de intense smaak van hibiscus zorgen voor de juiste balans.

Echte theeliefhebbers vinden hun ding terug in de zwarte thee, echte Indische thee met een uniek aroma.

Voor na de maaltijd serveren wij kamillethee, wat zeer goed is voor de spijsvertering. Bovendien heeft kamille eer rustgevend effect, ideaal voor in deze hectische tijden.

“Het is een echte eer dat wij met deze prachtige producten mogen werken! Het is een unieke kans om topproducten aan te bieden aan betaalbare prijzen. Op die manier kan iedereen van deze wonderen genieten!"